Despre noi

UNIVERSUL SEGOVIA

Magazinul online Segovia.ro a fost lansat in urma cu cativa ani. Este administrat de o echipa formata din oameni tineri, cu experienta vastă atat in mediul decoratiunilor interioare si exterioare, cat si in domeniul marketing-ului online. In tot acest timp am fost alaturi de mii de clienti, care pe parcurs au devenit fideli fata de noi, deoarece am incercat sa oferim cele mai noi produse, in cele mai noi tendinte si cu un raport calitate-pret cel mai bun de pe piata.

Principalul gen de produse pe care dorim sa il aducem in atentia publicului, sunt lenjeriile de pat si articolele pentru casa. Strategia noastra este oferim atentiei dumnevoastra cele mai noi si cele mai frumoase modele de lenjerii de pat, cuverturi, imbracaminte si incaltaminte s.a. Adaosul comercial mic ne apropie foarte mult de clientii nostri, fiind apreciati si pentru seriozitatea acordata fiecarei comenzi in parte.

Tot timpul am pus pe primul loc nevoile clientilor, de aceea acordam foarte mult timp pentru a analiza nevoile si pretentiile cumparatoriilor produselor noastre. Am observat ca este foarte important pentru dumnevoastra ca produsele cumparate sa fie de foarte buna calitate si in tendite cu noile trendurile ale design-ului interior si exterior. De aceea produsele distribuite de noi respecta in primul rand aceste doua criterii.

Speram sa fiti pe deplin satisfacuti de serviciile si produsele oferite de catre noi, echipa Segovia.ro, de aceea va stam la dispozitie in orice situatie si va rugam sa ne contactati la numarul de telefon de pe site sau la adresa de mail contact@segovia.ro