Stim ca este dificil sa faci cumparaturi de pe internet, deoarece nu poti vedea produsul inainte. De aceea va asiguram ca produsele noastre sunt de buna calitate.

Produsele pot fi inlocuite cu un alt model sau alt produs, in cazul care cel comandat initial nu va este pe plac. Important de stiut este faptul ca trebuie sa aveti statul de persoana fizica si respectati conditiile de inlocuire. In cazul in care solicitati restituirea banilor achitati pe produsul cumparat, va anuntam ca putem restitui banii doar in baza unui cont bancar. Restituirea banilor se face imediat dupa ce am verificat produsul returnat de catre dumneavoastra, asadar veti primi banii inapoi foarte rapid.

Daca intr-un caz exceptional, clientul are statutul de persoana juridica, acesta are doar optiunea de inlocuire a produselor.

Inainte de a returna un produs trebuie sa stiti si sa respectati urmatoarele detalii:

Daca doriti sa returnati unul sau mai multe produse, achizitionate de pe site-ul nostru, mai întai este necesar sa ne contactati prin e-mail.

Produsele trebuie sa nu fi fost folosite, de aceea trebuie sa analizati produsul / produsele inainte de a le utiliza. Trebuie sa aveti grija de ambalajele produselor, fara a le deteriora sau arunca. Comanda pentru care solicitati returnarea banilor trebuie sa nu fie mai veche de 30 zile calendaristice.

Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original (nedeteriorat). Nu vom primi produsele care sunt deteriorate sau cu ambalaje lipsa.

Procedura de returnare a produselor trebuie sa o solicitati trimitand un mesaj la adresa noastra de e-mail contact@segovia.ro (precizand numele exact pe care s-a plasat comanda, numarul de telefon din comanda si optional ID-ul comenzii)

IMPORTANT: Deoarece societatea noastra incaseaza in contul bancar banii achitati de dumneavoastra curierului, tot pe aceasta cale se vor returna si cumparatorului. Asadar trebuie sa cunoasteti contul IBAN in care solicitati returnarea banilor.

Coletul trimis de catre dumnevoastra nu trebuie solicite niciun ramburs (produsul inlocuit sau banii returnati ii vom trimite ulterior, in maxim 5 zile de cand am primit coletul)

Tinem sa mentionam ca produsul va fi trimis catre dumneavoastra doar in momentul in care noi l-am primit, iar acesta trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat si sa nu aiba semne de folosire.

VOR FI REFUZATE COLETELE TRIMISE DE DUMNEAVOASTRA RETUR DACA ACESTEA NU SUNT AMBALATE CORESPUNZATOR (INTR-UN MOD IN CARE SA NU FIE AFECTAT PRODUSUL SAU AMBALAJUL ACESTUIA)

Taxele de transport in cazul in care doriti returnarea produsului si restituirea banilor sunt suportate integral de catre dumnevoastra. Puteti opta pentru returnarea banilor, dar nu mai tarziu de 30 zile de la primirea comenzii.

Produsele beneficiaza de garantie 30 zile (acolo unde nu este specificata o alta perioada de timp).